Cautare

969 de rezultate pentru "accident in batoti" (3.45 secunde)
Actorul mort Paul Walker, mort pe 1 decembrie intr-un accident de masina, faăcea o remarca infioratoare intr-un teaser la noul film din seria Fast&Furious.
FARCAS) Un episod important al presupusei prabusiri a unui OZN la Roswell, in 1947, a fost acela in care ofiterul de contrainformatii, maiorul Jesse Marcel (foto), dupa ce a terminat de adunat de pe ferma Foster resturile accidentului si inainte de a le preda superiorilor sai, a trecut in fuga pe acasa, aratand materialele adunate sotiei si fiului sau de 11 ani Jesse Marcel Jr.
Ceea ce urmeaza este o prezentare, pe scurt, a argumentelor lui John Hamer, a eseului prezentat in 2012 pe internet de Dr.
FARCAS) In seara zilei de 11 octombrie 1973, in oraselul Pascagoula (Mississipi), Charles Hickson (42 ani, decedat in 2011 la varsta de 80 de ani) si Calvin Parker (18 ani), primul contramaistru, celalalt muncitor la santierul naval local, au iesit la pescuit, nu departe de varsarea raului Pascagoula in Golful Mexic.
O noua disciplina medicala, psihocardiologia, cerceteaza cand si in ce fel frica, furia si tristetea ne ameninta viata. ... Valorile colesterolului sunt in ordine, tensiunea putin sub limita normala. ... In pericol sunt altii, credea ea: ... Dar in vara anului 2007...
Inrosirea unuia sau ambilor ochi Mancarimi in unul sau ambii ochi Vedere incetosata si sensibilitate la lumina Senzatie de nisip in unul sau ambii ochi Secretie alb-galbuie intr-unul sau ambii ochi, care formeaza o crusta pe timp de noapte Lacrimare excesiva Blefarita Blefarita produce inflamarea pleoapelor si poate fi cauzata de igiena precara a pleoapelor.
Tragedia a avut loc la o statie de metrou din Paris, in data de 13 ianuarie. ... Purtatorul de cuvant al RATP (transportul in comun din Paris) a declarat ca s-a deschis o ancheta in acest caz, pentru a se stabili circumstantele in care s-a produs cumplitul accident.
Un tramvai a lovit doi pietoni, in aceasta seara, pe Bulevardul 1 Decembrie. Una din victime, un barbat de 65 de ani, a murit dupa ce a ramas blocata sub mijlocul de transport.
Conducatorul masinii nu a realizat ca nu va putea trece cu colosul metalic pe sub un pasaj de cale ferata care masura numai 3 metri in conditiile in care autocarul masoara peste 4 metri inaltime.
D.FARCAS) Generalul Nathan Twining (foto) a fost un personaj central in inceputurile implicarii fortelor aeriene ale SUA in investigarea fenomenului OZN.
Ca urmare a problemelor curente ce afecteaza sistemul medical din Romania, in contextul in care migratia medicilor romani si a asistentilor medicali constituie o problema vitala pentru statul roman si in urma dezbaterilor sustinute in cadrul Conferintei Nationale Hemoragia sistemului medical din Romania - de ce ne pleaca medicii, desfasurata pe data de 16 septembrie 2016, in sala de sedinte a Consiliului Judetean Calarasi, organizatorii acestei manifestari, Consiliul Judetean Calarasi prin Presedinte, domnul Vasile Iliuta impreuna cu Spitalul Judetean de Urgenta Calarasi prin Director Medical, Conf.
O femeie a fost ranita grav dupa ce a cazut, sambata dupa-amiaza, de la etajul sase al unui bloc aflat in constructie. Accidentul s-a petrecut in zona Centrului Vechi din Capitala, mai exact pe Calea Victoriei.
Limba incastreaza in ea structurile sociale si ierarhiile valorice;
Toti consilierii din municipiul Vulcan au amenintat ca isi dau demisia in bloc si au inaintat un protest public, gestul lor venind in replica la decizia Directiei de Sanatate Publica a judetului Hunedoara de a inchide doua sectii ale spitalului din localitate.
Alerta in orasul francez Marsilia! O masina a intrat in doua statii de autobuz. ... Nu este clar in acest moment daca este vorba despre un accident sau despre un act intentionat.
Maria Timuc) Nu mi-am imaginat niciodata ca voi scrie despre Gica Voicu intr-un asemenea moment si, daca ar fi fost posibil sa-mi imaginez, poate m-as fi gandit sa se intample acest lucru intr-o vreme in care ar fi fost batran.
Informatii generale despre antiinflamatoare Antiinflamatoarele sunt medicamente recomandate in multe afectiuni, rolul lor este unul complex, asa ca e bine sa le luam doar la recomandarea medicului specialist, chiar daca unele dintre acestea se elibereaza si fara prescriptie medicala.
Trei copii si trei adulti au fost transportati la spital, dupa ce trei masini s-au ciocnit, joi dupa-amiaza, in statiunea Busteni, din judetul Prahova, cel mai probabil din cauza unui sofer care a adormit la volan.
Ce reprezinta trenul in vis? Visele in care ne apare un tren sunt vise puternice, marcante. ... Astfel, atunci cand in vis ne apare un tren este semn ca suntem in cautare de oportunitati, ca incercam sa ne indreptam intr-o directie noua si ca viata noastra ia o turnura interesanta.
FARCAS) Interesul Agentiei Centrale de Informatii (CIA) a Statelor Unite in fenomenul OZN nu mai are nevoie de argumentari speciale. Este suficient ca cel care se indoieste de aceasta sa deschida site-ul oficial al Agentiei si sa parcurga documentele in acest sens, desecretizate intre timp.
google-analytics.com